tirsdag 23. februar 2010

Anno?

Her I`Døsset er jeg den lykkelige eier av en gammel koffert som jeg har arvet etter ei gammel filletante for mange år siden. Det sies at kofferten er fra før 1900 tallet, men vet ikke noe mer enn det. Kofferten er virkelig preget av å ha levd ett langt liv....ett liv jeg ikke kjenner forhistorien til! Mulig den har vært på mange store reiser...og mange verdenshav...aldri godt å vite! Da jeg nå har funnet frem & vasket sommertøy til ferien vår om fem dager har jeg fantasert litt om hvordan det hadde vært å komme på Kjevik Lufthavn og sjekket inn med denne "smiler"...min koffert anno 2010 er jo rene Porchen i forhold "smiler"

    ....men tøff er den da...og det hadde passet ganske fint og pakke ned mine sommerkjoler..sommersandaler..& sommersmykker her...
.ì denne sommerslige reisekofferten...

                      ...får iallefall vår & sommerfølelse av å finne frem alle disse florlette sommerkjolene og nydelige pastellfargene....etter å ha gått i grått & sort i månedsvis.
           Vårblomster & vårdill i heimen får jeg vente med til jeg kommer hjem igjen.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

2 kommentarer:

  1. Oi, så stilig koffert! Artig med slike gamle klenodier man har arvet. Ja, det hadde vært tøft om du stilte med den her på ferie altså.. ;) Skjønner godt at du har lyst til å legge de lekre og lette sommerkjolene oppi der, de passer jo perfekt ;) Flotte bilder du tar, får frem det rette lyset og stemningen. Kos deg med forberedelse til ferie, herlig å reise til varmere strøk nå ;) Klem Gry

    SvarSlett
  2. Skulle ønske jeg også var så heldig å arve en gammel koffert. Din var jo helt nydelig. Kjenner jeg blir en smule misunnelig på tante som skal ned til varmen å bli brun:)
    Flotte bilder du har tatt!!
    Kos ღ

    SvarSlett