tirsdag 30. mars 2010

..eggene lagt...

...bagene pakket..skiene nyglidet & på plass i skiboksen...mat & goodiser handlet inn...påskeblomster & påskeegg...krimbok..ulliser...kvikklunch.....kan absolutt si at nå er vi klar for påskefjellet her i Døsset!
Etter 16 dager i sol & varme tok det litt tid å beardeide at vi helt frivillig skulle oppsøke høyfjell & snø, men nå er vi klar til noen deilige fridager sammen; min kjære,tullermor,storegutt & kjæresten.

Påskaften får vi middagsgjester, og det gleder vi i Døsset familien oss skikkelig til. Familie & venner som vi treffer på fjellet...ja det lover til å bli noen deilige dager...selv om det ser ut til at værgudene ikke helt blir på vår side da...men men..!!

Ei riktig fin påske ønsker jeg alle mine kolleger & bloggvenner!


 

7 kommentarer:

 1. Høres ut som dere får en koselig påske. Vi skal være hjemme i år vi. Blir litt annerledes men det blir nok fint. Har kjøpt inn Monopol ( for det vi har er på hytta) - for det er litt påske for oss.GOD PÅSKE - hilsen Anita s

  SvarSlett
 2. Hei Ingunn...
  Kom over bloggen din via en annen og la meg til som følger! HERLIG blogg du har, her kommer jeg tilbake. Ønsker deg en riktig fin påske ♥ Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Herlig med påskeferie ♥ nydelige påskeegg du hadde bilder av:o)

  Og innlegget under lukter nesten grønnsåpe! Alt ser så rent og pent ut, for en herlig følelse... deilig og komme hjem fra ferie da, når huset skinner! Til og med skoene var blitt hvite jo:o))

  Koooos dere masse!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Nydelige egg! Høres ut til å bli en knall påsketur med alle de riktige ingrediensene på plass ;) Riktig god tur, kos dere masse!! Klem fra Gry

  SvarSlett
 5. Ønsker deg og dine en riktig god påske og god tur på fjellet. Vi reiser på hytta, skal bli godt å komme bort litt selv om værguden ikke er med oss.
  Påskeklem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. God tur! Og god påske!!
  Klem Annette

  SvarSlett
 7. For noen nydelige egg! Jeg ønsker deg og dine ei riktig god påske!
  En varm klem fra ho Eva

  SvarSlett