mandag 8. mars 2010

Vakker båttur

I dag har vi vært med http://www.krabispesialisten.com/ på tur i hele dag...og kun ett ord som kan beskrive dette...FANTASTISK...hele dagen. Kan på det varmeste anbefale disse videre hvis noen av dere kommer hit noen gang. Vi dro fra AoNang med kurs for Phi Phi Lay...og målet var den kjente Maya Bay hvor filmen The Beach ble spilt inn. Flatt hav (som vi sier på øya)..flyvefisk & delfiner som holdt oss med selskap rundt båten...strålende deilig sol...og denne fantastiske bukten "smiler". Det var som å plaske rundt i ett akvariet for de snorklelystne..fisker i alle varianter og farger. Tullemor likte Nemo-fiskene best!
Vi satte så kursen mot Bamboo Island som er noe av det mest fantastiske husfruen i `Døsset har vært på.....ei øy jeg virkelig har sett frem til å komme tilbake til....og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Ett ekte paradis!


Ikke mye inredning og stoffer og blogge om denne dagen...da alt bestod av trestokker & sand som eneste "møble" å skue. Nå har vi  ei uke igjen her nede i edens hage som jeg kaller det...jeg vil tilbake igjen...!

3 kommentarer:

 1. Hei du luksusdyret! Koselig å høre fra deg, takk for koselig kommentar hos meg ;) Dette ser jo bare ut som et fantastisk eventyr.... Rimelig fjernt fra hverdagene våre her, selv om vi har nydelig vintervær om dagen. Har vært rene påskestemningen i helga med skiturer og utekos. Men, kunne gjerne bytta med deg for å si det sånn.. Nyt slaraffenlivet!! Klem fra Gry

  SvarSlett
 2. En liten award til deg inne hos meg:)

  Ha en super uke! Kos deg masse.

  Klem.

  SvarSlett
 3. elisabeth a. eide10. mars 2010 kl. 11:25

  Hei søta :-)

  Ser du koser deg, og det er deg vel undt.
  Nå skinner sola og det er deilig i Kristiansand også, men ikke fullt så varmt.
  Nå har vi bestillt tur til Cuba til sommeren, og jeg gleder meg villt.
  God tur hjem igjen. Gleder meg til å høre om opplevelsene. Klem Elisabeth

  SvarSlett