onsdag 17. mars 2010

..litt 70 tall`s..

Min mor arbeider litt på den "lokale gjenbruken" ,og av og til stikker jeg innom for å kikke & prate litt. Jeg er ikke noe typisk "loppis-dame" men av og til er det litt morro å kikke litt da. Sist tullemor & jeg var innom falt tullemor pladask for denne 70`talls speilen..mens jeg selv var en smule betenkt på å dra denne mørkebrune digre firkantede saken i hus. Til slutt gav jeg etter for presset, slo ned baksedet i den lille Peugeoten min, fikk såvidt plass til den, og kjørte med litt skrekkblandet fryd hjemover til min kjære for å vise frem hva vi ønsket han måtte male opp for tullemor & husfruen.
...og jeg må faktisk si meg ganske så fornøyd med resultatet...etter hele 5 strøk med hvitmaling..og 5 strøk med sølvmaling..har det faktiskt oppstått en "hyggelig" diskusjon her på hvem som skal ha speilen. Tullemor mener den absolutt må opp på fjortisrommet siden det var hennes ide og kjøpe den...så ..da blir det vel sånn etterhvert da. Litt godt og komme tilbake til det normale liv igjen. Borte bra...men hjemme aller aller best!  Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem Ingunn! Skjønner hva du mener, alltid godt å komme hjem og i den vanlige tralten igjen, selv om man har hatt det aldri så bra på ferie ;) Den speilen ble jo ordentlig stilig! Utrolig noen ganger hvor bra det kan bli selv om utgangspunktet ikke ser så lovende ut.. Bra jobba og lykke til i "kampen" om hvor den skal plasseres ;) Klem fra Gry

  SvarSlett
 2. Utrolig hva "litt" maling kan gjøre!! Alt blir anderledes når det blir hvitt... Har møbler her som jeg egentlig hadde planer om å kaste, men som med litt maling har fått bli likevel!!
  Ha en fin dag!
  Klem Annette

  SvarSlett
 3. Nice! Likte godt!Hvitt er så fint altså:))

  SvarSlett