lørdag 27. mars 2010

..tid for rengjøring..

..i dag er det den store rengjøringsdagen her i Døsset... til husfruens store glede...og de andre beboerenes store skrekk. Etter 16 dagers ferie og påfølgende dager med en form som har vært bedre, er det jammen med på tide å få inn litt grønnsåpelukt her igjen. Det er bare husfruen som har sett det akutte behovet som har oppstått...noe jeg absolutt ikke kan skjønne de ikke kan se "smiler" men...men...det er vel stort sett likt over alt "smiler".


...men...jeg koser meg med litt rengjøring jeg da...kan løpe rundt med klutene i mitt tempo...spille så høy musikk jeg bare vil...og ikke minst...; selv velge musikken jeg ønsker å høre.....helt topp.

...og det er vist ikke bare huset som sårt trenger rengjøring...sett på maken?

...litt av hvert å gripe fatt i...

I kveld skal vi Alsviga til min svoger & svigerinne på middag...deilig.. Regner med det blir en skikkelig "film" kveld med utveksling av feriebilder...vi fra Thailand & vertskapet fra Kina.

Ønsker alle en fin palmelørdag.


4 kommentarer:

 1. Herlige bilder :-) Her har det og vært reingjøring både ute og inne, godt det er vår på sørlandet!!!

  SvarSlett
 2. Kommer du å tar mitt 'hus' også haha:)
  Håper dere får en fin kveld hos tante og onker:)
  Ønsker deg en forsatt fin helg

  SvarSlett
 3. Kule bilder! Og fin ny header du har laget. Jeg må få lært meg å legge signatur på bildene, det er så stilig! Kjenner igjen den følelsen du beskriver om å faktisk ha lyst til å rufse opp litt i heimen etter ferie og dager med rot etterpå. Hjelper å få på litt musikk til arbeidet ;) Ha en herlig søndag videre! Klem Gry

  SvarSlett
 4. Hej hej!

  Det är så det känns efter vintern...allting behöver bytas ut... converse som kläder:)

  Kram

  SvarSlett