fredag 9. april 2010

God helg!

Helgen kom plutselig brått på her i Døsset.. er liksom kommet litt sånn halveis på hælen her med bare 4 arbeidsdager. Ikke bare når man er vant til å gå rundt på autopilot & for så komme litt ut av kurs "smiler"! Men, skal nok få til å nyte helgen her i Døsset i fulle drag jeg. Flott vær er meldt, og jeg skal bare gå rundt her å pusle utenfor i solskinn i hele morgen...gleder meg. 

Min kjære & min snekkersønn skal endelig komme igang igjen med sommerstuen vår igjen i morgen..og gleder meg enormt til jeg kan begynne og male og innrede denne kjærkomne plassen i le. Nye hagemøbler ble handlet på salg i fjor høst, puter & vimpler er klare, utelykter & stasj ligger klar å venter på å endelig bli tatt i bruk.

Ønsker alle mine lesere ei riktig flott helg!

3 kommentarer:

 1. God Helg og Nyt SOLA!!!!
  Har jobbe helg, litt kjipt når været endelig er blitt så bra, men det fortsetter vel!!
  Klem Annette

  SvarSlett
 2. For et utrolig vakkert vårbilde! Du er dyktig!! Åh, høres så koselig ut med sommerstue.. dream on.. ;) Kos dere med utepuslingen, for oss blir det snø og NM hele helgen.. Men vi skal jo være ute - HURRA - det blir deilig! Og morsomt ;) Nyt helgen! Klem fra Gry

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Setter sånn pris på de koselige hilsningene fra deg inne hos meg! Og tusen, tusen takk for for Awarden. Den skal jeg ta for med når denne bursdagshelga er over. I morgen er det fam.selskap og på søndag kommer det fem barn.

  På søndag kommer storpia mi hjem også etter en uke hos sin pappa i stavanger og en uke hos familie i Kristiansand. Skal bli godt å se ho igjen. Regner med hun får sjokk når hun kommer hjem igjen til "Det kalde nord" etter å ha sett våren der "Sørafor".

  Nattaklem ifra meg :)

  SvarSlett