mandag 24. mai 2010

...ny sesong..

Da er pinsen på hell og vi har hatt noen fantastiske pinsedager her i Døsset. Vi har stort sett bare oppholdt oss utenfor og kost oss i de flotte sommerdagene som vi har hatt her i sør. Spist deilig grillmat..kost oss med nydelig hvitvin...hatt litt besøk...vært på bryggebesøk hos naboen...hilst på sommernaboene igjen...Ja, ordentlig deilig & avslappende..Utestuen vår begynner og å bli ferdigmalt..så nå tar det virkelig form her :-)..skal bli deilig og bli ferdig!

..Myggen har og kost seg skikkelig.. på kroppen til Tullemor, og det var virkelig på tide å finne frem myggnettet for sesongen denne pinsen....


Tullemor er allergisk mot myggstikk og sover hver sommersesong inne i myggnettet...& tror nok det er litt stas og krype inn i denne hvite & rosa drømmen selv om hun blir større "smiler"

Ønkser alle ei fin ny uke!

2 kommentarer:

 1. Åååå så nydelig!!! Kjente plutselig at det "klødde" i fingrene mine etter å lage et prinsesserom...men her er vi på tur å fjerne prinsesserommene for å erstatte de med ungdomsrom. Føles litt rart at småprinsessene våre begynner å bli store - med masse egne meninger;o)

  He en fin kveld!
  Klæm fra Eva

  SvarSlett
 2. Nydelig jenterom:) Uff, den myggen...vanvittig plagsom, og er hun allergisk, så blir det jo ekstra ille!
  Takk for gode ord, som inspirerte enda mer;)

  SvarSlett