fredag 25. juni 2010

God helg!

Da er det helg igjen...ikke hvilken som helst helg...nemlig cuphelg...både på øya & i byen...skikkelig stas.
Og...cuphelg betyr; se på masse fotballkamper...nyte stemningen...masse dugnadsarbeid....spise spesialgrillet laks på turneringsområde...treffe gamle kjente...treffe igjen sommergjester og turneringsgjester....lite interiørblogging......men...Vil bare ikke gå glipp av dette..


...og sånn har vi det...vi som har barn med i idretten....og må si vi er heldige...som kan være med på dette....både barn & voksne...i fire hele dager...Lykke til alle sammen...og riktig god helg til alle dere som titter innom bloggen her i løpet av helgen.

2 kommentarer:

 1. God helg!
  Og lykke til med cup og dugnadsarbeid!!
  Likte godt bildene under her...Kunne godt hatt de på veggen...
  Klem Annette

  SvarSlett
 2. Hei Ingunn! Ja, dette høres kjent ut.. Kunne faktisk vært meg som skrev dette innlegget.. he he.. akkurat slik har vi det også! Veldig travle tider med ungene i idrett og skole, men det gir jo veldig mye positivt tilbake å være med på alt dette ;) Har ikke blitt noe blogg på meg i det siste heller, tiden strekker ikke til rett og slett. Nå sitter jeg ute på terrassen og koser meg med litt snop og blogg i finværet ;) Ha en fin ny uke og nyt de deilige sommerdagene! Klem Gry ♥♥

  SvarSlett