mandag 4. oktober 2010

Favorittlykter

 Da er det meste av sommeren ryddet & pakket bort for denne gang. Det er bare diverse hagemøbler som gjenstår å få ryddet inn på garasjeloftet, men de får stå uten, enn så lenge. Kjøkkenet er enda ikke ferdig malt & montert, men nå nærmer det seg siste innspurt, og gjett om det skal bli deilig? "smiler",
..ett par av sommerens favorittlykter fra Home and Cottage fikk bli med inn for pynt i gangen..

Ønsker nye følgere velkommen, hyggelig. Takker og for hyggelige tilbakemeldinger. Ønsker dere alle ei riktig fin ny uke.

3 kommentarer:

 1. Synes det er litt vemodig hvert år når man må innse at sommeren er over, og høsten for alvor innhenter oss. Men bare inntil kakaoen er i koppen, veden spraker i ovnen og stearinlysene brenner i hver krik og krok:) Kjempefine lykter, skjønner godt at de er en favoritt:) Gleder meg til å se hvordan kjøkkenet ditt blir, lykke til med siste innspurt.
  Klem, Randi:)

  SvarSlett
 2. Flotte dei lyktene der! Kjekt å kunne ta litt av sommaren med seg inn også... :-) Her er hagemøbler vaska og pakka vekk. Litt vemodig, men... no har vi jo jula å sjå frem til, og plutseleg er det jo vår igjen... :-)
  Blir spanande å få sjå kjøkkenet når det er ferdig!
  Ha ei flotte haustveke vidare.
  Klems

  SvarSlett
 3. Ja, her hos meg har jeg ikke kommet så langt at jeg har fått pakket bort sommeren... Men, jeg gjør nok som deg - enkelte lykter får "overleve" inne i vinter ;o) Dine hvite var kjempefine!

  Ha en fin tirsdag i morgen!

  Nattaklem fra Hildegunn

  SvarSlett