onsdag 10. november 2010

Mosehjerter

Nå er det tid for å sanke inn fra skogen det vi måtte trenge til julens dekorasjoner. Her i Døsset er det mose & kongler som står på "sankelista" i år.


Mosen skal brukes til enkle mosehjerter i litt forskjellige størrelser.For å lage slike trengs; Mose, tykk ståltråd, vikletråd. 

Fremgangsmåte; Form ståltråden til ett hjerte i ønsket str.Vikle mosen rundt hjerte..ferdig!
Enkelt & dekorativt.

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på kjøkkenet. Ja..min kjære har vært mere enn tålmodig..og ikke minst utrolig flink med malerkostene "smiler". Hadde ikke blitt slik uten han da.

Ønsker dere alle en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Så flotte da! Og så enkelt? Tusen takk for supert tips:)
  Klem, RM♥

  SvarSlett
 2. Tusen takk for påminnelsen! Må komme meg ut i skogen snart... Forhåpentligvis forsvinner snøen snart!

  En knallgod ide de hjertene!

  Klem,I

  SvarSlett
 3. Enkle og fine hjerter! Jeg må visst på sanketur jeg også snart, for disse fristet det virkelig å prøve seg på.

  Kjøkkenet ble utrolig fint, det var litt av en forvandling! Men for en jobb det er... Jeg må nok vente enda et par år, for jeg lovet min kjære at det skulle få beholde trefargen i mange år før vi malte dem. Jeg har ventet i snart ni år, han påstår jeg lovet 20 - men det kan jeg aldri tro jeg gikk med på ;)
  Jeg må nok levere det til lakkering, skal jeg få gjort det noen gang!

  Linnette :)

  SvarSlett
 4. Kjempe fint å dekorer med mose og kongler...har funnet et sted det er massevis av små "juletre" og de skal høstes med en gang de ikke er fastfrosset som de er nå for øyeblikket...må begynne å planlegge litt...dagene går fort, og plutselig så er advent her...Ha en fin helg!

  SvarSlett