torsdag 24. mars 2011

..endelig..

Våren har kommet med stormskritt her i sør nå...lyse deilige ettermiddager gir virkelig motivasjon & inspirasjon til å rydde opp etter høsten & vinterens "herjinger". Snøen er borte fra hagestuen, solen kommer akkurat inn i den borterste kroken på ettermiddagen..så nå er det mulig og slå seg ned der litt "kos"! Ikke lenge før jeg kan koste ut & virkelig gjøre klar for vår & sommer her ute "glede"!
Er litt på farten her for tiden, og ett av vårens høydepunkt er London tur med fotballjentene våre til helgen.
15 flotte jenter.. fulle av reisefeber & forventning. Feiring av ett par supre sesonger & teambuilding for kommende sesong, sammen med 7 foreldre som gleder seg minst like mye! Og, for ei som er over middels interessert i interiør får jeg nok mye flott og se på denne langhelgen !12 kommentarer:

 1. Åja, er det ikke deilig ute nå;)
  Her har solen strålt i mange dager og snøen smelter og smelter ♥

  Så flott den kroken med kurvstolen var, er så lekkert med blått og beige og kvistene gjorde det lille ekstra;))

  Kos med jentetur til England;) Her er guttungen og pappa'n (trener'n) på treningsleir i Danmark, tipper de koser seg;)

  God tur!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så kjekt å kunne bruke hagestuen igjen nå!!
  Ønsker deg en fin tur Ingunn :o)

  SvarSlett
 3. Ser herlig ut med vårbilder! Tipper du får en herlig sesong ute. Ønsker dere riktig god tur til England, kos deg!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Deilig med vår
  Kunne faktisk sitte ute på verandaen i ettermiddag etter jobb det er deilig det
  God tur til London
  Høres utrolig moro ut

  SvarSlett
 5. Aj så herlige bilder, var jo rene slettvoll katalogen dette også...nydelige bilder fra et nydelig sted.....Våren er her endelig, skal nyyyyytes så godt jeg kan hele helgen!
  God tur til dere alle, og ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Nydelig blogg du har! Hit må jeg tilbake..

  Våren er herlig, kjenner energien stiger i takt med gtadene:)

  God helg!
  Klem fra Margit

  SvarSlett
 7. Fantastisk fin blogg, jeg kunne flyttet inn til deg på flekken :-) Morsomt md husnavnet på stolputene. Nyyyydelige farger og stemninger i huset ditt!
  Jeg følger deg med glede.

  Karin

  SvarSlett
 8. NYDELIG! :-)
  Du var den heldige til å vinne maleri inne hos meg! Kan du sende meg linken til bildet, navn og adresse til : post@joridkvam.com ? :-)

  Ha en fin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 9. Deilige bilder. :) Er bare så vanvittig herlig å børste, koste, rake og rydde ute nå. Begynte med en del i helgen. Virkelig godt å være ute i denne friske vårluften.
  Håper du har hatt en flott med jentene på fotballtur. Er det ikke gøy å være med? Vår eldste datter har spilt fotball siden hun var 6. Fotball er nummer én for henne. Hun elsker å spille. De siste årene var det aktivt og mange dager med trening hver uke. Det siste hun spilte var i damer 3. divisjon (da var hun 18). Nå er hun 20 og er i militæret dette året, men fotball? "Det kommer jeg aldri til å slutte med, mamma!, sier hun. Det samholdet og den gleden - den er helt spesiell. Så jeg skjønner veldig godt at dere alle gledet dere til turen!!!

  Ha en deilig ny ukestart!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 10. Det er fine tider vi har i vente nå, og lange (i hvert fall litt lengre) lyse ettermiddager gjorde godt :) Heldige du som har hagestue, det har jeg alltid drømt om!

  Håper dere hadde en flott tur til London. Det er utrolig koselig når de kan få en slik belønning. Samholdet blir godt etter en slik opplevelse.

  Jeg har flyttet bloggen min fra linnettesverden.blogspot.com til skippertakshuset.blogspot.com hvis du ønsker å følge meg videre ;)

  Ha en fin uke!

  Klem Linnette :)

  SvarSlett
 11. Så flotte bilder, og herlig blogg. Legger meg til som følger her jeg. =)
  Dere har et nydelig hjem!

  SvarSlett
 12. Jeg er litt på etterskudd med å lese blogger for tiden:-) Herlige bilder, fantastisk flott du har det. Nydelig i sommerstuen din!!!!
  Ha en fortsatt fin helg!!
  Klem

  SvarSlett