tirsdag 22. mars 2011

Kunst

Fabriken`s tirsdagstema er Kunst/Hva er kunst for meg. Presenterer i dag glasskunst som jeg syntes er utrolig fasinerende. Spesielt liker jeg godt disse glassene fra Knapstad Glass. Og, spesielt gøy at dette kreative & dyktige glassblåserekteparet er fra øya vår!


Ønsker dere alle en flott tirsdagskveld!3 kommentarer:

 1. Nydelig glass! Jeg er veldig glad i glasskunst i fine farger også. Det har jeg ikke blogget om så der ga du meg litt ispirasjon.
  Kos kveld
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 2. Kjempefine glass! Det er fantastisk hva de kan få ut av det materialet, de som kan det. Jeg ble egentlig litt nysgjerrig på de blå glassene du har i skapet. Er de fra glasshytta i Tvedestrand? De ligner veldig på noen jeg har... Første og eneste gang jeg har vervet noen abonnenter til et blad - de var vervepremier i Bonytt for mange, mange år siden og jeg klarte å verve to så jeg fikk fire glass :)

  Gøy med lokal kunst. Jeg har igrunnen mest av det på veggen jeg. Tre av dem er Kristiansandere, vi bodde jo der i 12 år :)

  Klem Linnette :)

  SvarSlett
 3. Nydelige glass, dette er kunst for meg også. Jeg har dessverre ikke så mange fine glass, men disse du har her, er veødig fine
  ha en fin onsdag
  Heidi

  SvarSlett