onsdag 16. mars 2011

Syklus

En kunstner jeg liker godt er Jøran Flo....og.. Syklus pryder p.t. trappeoppgangen her i Døsset. Bytter om litt på bilde her i trappeoppgangen..litt sånn etter humør & årstid !
Nå kan vi endelig se virkelig gode tegn på at våren er skikkelig i anmarsj her på øya "glede". Min kjære har feid & spylt bort all strøsand & aske rundt hus & garasje, broddene er arkivert bort, sørlandsskuffen hengt på plass på kroken i garasjen... så nå så det riktig så pent ut utforbi her "smil", måtte det bare vare!


6 kommentarer:

 1. Dette høres lovende ut....vi har tenkt oss til Sørlandet på hytta neste uke og håper på at all snø er borte vekk.....

  He en flott kveld

  SvarSlett
 2. Flott dekorert i trappen!!
  Herlig å få ryddet litt utenfor!
  Blir været som idag, skal jeg ta det i løpet av helgen....her har nemlig vært nesten 10 pluss i dag :o)
  Men jeg satt inne på kurs....ikke farlig så lenge kurset er så inspirerende som det var :o)

  ha en fin kveld Ingunn

  SvarSlett
 3. For en nydelig trapp. Gleder meg til å male vår snart. Det må bare bli så varmt at jeg kan lufte godt først.
  Så koselig å se at folk faktisk har kunst på veggene. Synes ikke jeg ser annet enn hyller, stilleben og "krusseduller". Jeg har mange innrammede bilder og elsker dem, men føler jeg nesten er ut med kunst på veggene. Ja ja jeg bryr meg ikke sånn egentlig. Fint bilder har du iallefall.
  Kos kveld videre
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 4. Nydelig trapp og bilde passet godt der. Har ikke mye kunst på veggene selv, men kan hende jeg tar bort noe annet og erstatter det med kunst jeg liker og har råd til(en vakker dag) Klem fra Mona

  SvarSlett
 5. Veldig fint bilde. Spennende plasering! Vilde

  SvarSlett
 6. Så hyggelig stemning her på bloggen din:-))!!
  Veldig fint i trappen din. setter pris på litt ulik stil her i disse bloggene. Synes du har en flott og klassisk stil som tiltaler meg:-)
  Ha en super helg.

  Klem fra Janne

  SvarSlett