onsdag 13. april 2011

The big apple


Da nærmer det seg styggfort ferie & ny reise "stor glede"! Bare ei uke til, så er jeg der! I mellomtiden har jeg dekorert speilen i ganga med disse fantastiske NY skyline bildene, og drømmer meg helt bort hver gang jeg titter på de! The Big Apple skal nytes sammen med mine beste turvenner!  Noe er planlagt, det meste skal taes på sparket. Utstillinger besøkes, middag hos familie, shopping, sykkeltur i Central Park, gudstjeneste i Harlem, Broadway...you name it !


Vil ellers takke for alle hyggelige tilbakemeldinger fra dere, setter utrolig stor pris på de. Ønsker velkommen til nye følgere..kjempehyggelig dere fant meg. 

Har valgt å gjøre bloggen min til en Awardfri blogg som endel andre her inne også har gjort. Har selv mottatt med stor glede flere slike Awarder, gitt bort med stor glede Awarder, men ønsker heller og bruke mere tid på å lese blogger og legge igjen kommentarer. Monicka med den flotte bloggen Tyrifryd har laget en lekker knapp for oss som ønsker en Awardfri blogg, og som vi kunne bruke fritt vi som ønsket det. Ta gjerne en tur innom hennes flotte blogg.  Ønsker dere alle en flott vårkveld!


5 kommentarer:

 1. ønsker deg/dere en riktig god tur, hørtes veldig gøy ut:)
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Heldig du som skal dit, var der i fjor sommer og ble helt forelsket i den byen, drømmer om å reise tilbake, blir ikke denne sommeren men neste sommer så besøker vi NY igjen.

  God tur og kos deg massse der borte.
  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Høres så flott ut Ingunn....tenker dere får en fantastisk påske :o)
  Et lekkert dekket bord under her....lovet å kikke etter tips for slikt til en konfirmasjon i familien! Tenkte å se litt her hos deg jeg da...du viser så mye lekkert!
  Forresten var jeg på Ikea igår...og litt servietter kom i handlekurven seff!!!

  SvarSlett
 4. åå, new york på våren!
  ønsker deg en fin ferie :)

  SvarSlett
 5. Så fantastisk, skjønner godt at du gleder deg...kommer nok til å bli en opplevelse for livet...Gleder meg til å lese "full rapport", ha en fin helg!

  SvarSlett