fredag 8. april 2011

Min Pixie Nespresso

Da er den kommet til hus, min splitter nye Pixie Nespressomaskin som jeg var så utrolig heldig og vinne hos den fantastiske Anette Willemine. Tusen hjertelig takk Anette,  passet utrolig bra siden jeg ikke hadde fått skaffet meg enda, og jeg er utrolig fornøyd. Skal virkelig kose meg i helgen "smil", få satt meg ordentlig inn i litt forskjellig kaffekapsler slik at jeg kan få kjøpt inn ett lite sortiment her!  Ett besøkt til Kaffe & Pasta må jeg å ha, tror jeg må skaffe meg noen små søte kopper som jeg vet de har der!

..valgte meg blå Pixie..

..som en ekstra fargeklatt her på den ellers hvite kjøkkenbenken..

..og..selv kapslene er noen lekkerbisker å se på ..

Ønsker dere alle ei riktig flott helg. Takker for hyggelige tilbakemeldinger, setter utrolig pris på disse!6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med fin fin priemie. Den kaffeen er det godt mulig du blir veldig avhengig av! Det har i alle fall jeg blitt:o) Flott maskin og lekker farge...

  Ha en fin dag,
  klem,I

  SvarSlett
 2. Så flott! Den passet jo rett inn på kjøkkenet ditt! Jeg fikk smakt på kaffe fra Pixie da jeg var på lanseringen og den er jo bare nydelig. :) Er helt sikker på at du får stor glede av den.

  Tusen takk for koselig omtale. Det satt jeg stor pris på, Ingunn!

  Ønsker deg og dine en deilig helg! Her blåser det, men vi har strålende solskinn! :)

  God klem,
  AW

  SvarSlett
 3. Å, den var fin! Nespressomaskina er en tingene jeg savner nå som jeg bor i utlandet og ikke tok den med. Kos deg med smakene! (og kjøp deg Nespresso-steameren i tillegg, så får du herlig Latte som en variasjon på deilig kaffe;)

  Gøy å vinne, da, og så så det ut som maskina passa veldig godt på kjøkkenet ditt;)

  God helg!
  Solveig

  SvarSlett
 4. Flott kaffemaskin. Det smaker godt også sier de som drikker kaffe...Kapselene er jo så flotte også.Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med kaffemaskin....vi har en eldre Nespressovariant og kaffen er kjempegod. Ønsker deg en fin kaffehelg.

  SvarSlett
 6. Fantatisk maskin!
  Rene vidunderet.
  Kos deg med deilig kaffe!
  God helg.Goe klem fra Sol

  SvarSlett