søndag 29. mai 2011

..uansett vær..

Da har jeg vært så heldig å komme meg opp til Kjeragbolten. Dro forventningsfulle avgårde til Lysebotn fredag etter jobb..åtte kolleger. Som turleder hadde jeg booket oss inn på bygdas eneste hotell, Sleepy Head B&B.....og fire stjernes fikk fra denne ettermiddagen en ny betydning for turlederen "skrik". Men...du verden hvor hjertelig vi ble tatt i mot av Olav på campingen der...vi følte oss virkelig velkommen...ja..det ble en kveld som ikke går i glemmeboken med det aller første...og åtte by-damer var  glade & fornøyde da vi krøp til køys!
..her er jeg på første topp av tre..Lysebotn skimtes langt der nede..

Etter tidlig frokost hos Olav på Olavs kro & bistro dro vi forventningsfulle opp til Ørneredet. Værgudene var ikke på vår side...men det var bare å kle & sko seg...og vi la friskt i vei!


...utrolig å tenke på at folk frivillig kaster seg ut med en liten fallskjerm herifra..

Det var nesten helt umulig og få tatt bilder i striregnet & vinden. Fargene var så som så....men opplevelsen var STOR & FANTASTISK likevel!


Og.. her var han da....Kjeragbolten! Mye mindre enn jeg hadde forestilt meg..men ikke noe mindre vakker av den grunn! Spaserturen inn tok oss 2 1/2 time...og det var virkelig vært strevet "smil". Tilbaketuren gikk raskere...&...det kjennes at jeg har brukt litt forskjellige muskulatur i går. Vi var blaute til undertøyet...og etter å ha skiftet til tørt tøy tok vi turistferja ut Lysefjorden til Stavanger...flott & avslappende tur!


..og dette ventet oss i Stavanger..virkelig delikat & innbydende her på Myhrengaarden Hotel

..med diverse deilig produkter som virkelig gjorde susen etter en blaut & strabasisøs dag..
En fantastisk tre retters middag fikk vi servert på Myhrengaarden Hotel

Da er det bare å glede seg til neste års Norges-tur sammen med gode kolleger "gled"!


Da er jeg klar for ei ny uke...selv om kroppen er støl!

2 kommentarer:

  1. For en herlig helg!!! Selv om det regnet så det nydelig flott ut.

    Ha en fin ny uke,
    klem,I

    SvarSlett
  2. Ut på tur, aldri sur....det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær...det er jo sannheter med litt modifikasjoner da...spenstig å ta turen til Kjærag i det ufyselige været. Imponerende!!!!

    SvarSlett