onsdag 30. november 2011

Frem fra "glemselen"!

I årevis har jeg blitt velsignet med små kunstverk fra mine håpefulle. I alskens farger, former og varianter har de ankommet Døsset ...av veldig stolte "kunstnere". Har nok dessverre ikke alltid vært like flink til å pynte med for mange av disse fargerike kreasjonene, men, noen favoritter har det nå blitt. I år ble disse to"forblåste" nissene hentet frem fra silkepapir og bomull..til smil & latter..både fra "kunstneren" selv og den heldige mammaen som (heldigvis) hadde spart de etter beste evne i silke & bomull! Om ikke håret var "forblåst" nok som det var, ble det ikke noe bedre etter ei runde inn i støvsugerslangen...iflg "kunstneren med vilje, og iflg mammaen ved ett hendig uhell "smil"!  Men, den overlevde...heldigvis! 
Hjertelig velkommen til nye følgere, hyggelig dere valgte og bli med meg videre!


I kveld er det avslutningsfest med verdens beste fotballjenter. Det har vært fantastisk å være med dere alle disse årene, og vemodig at det nå er over. Kommer til å savne dere alle!


3 kommentarer:

 1. Herlig pynt!! Kanskje den bare blir viktigere med åra - å hente fram ting ungene har laget gir bare mer og mer mening.
  Vi kan godt legge til side ting som går av moten - men ikke de små kunstverkene som våre egne har laga!!
  Ha en fin siste novemberdag!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. Det er så koselig med barnepynt ♥
  Har hatt endel av de opp igjennom vi og, har spesielt noen dorullnisser som jeg er såååå glad i ;)

  Ha en finfin daG!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så søte!! Er jo bare herlig med julepynt laget av disse små, og så alle de gode minnene da:) Koselig.
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett