tirsdag 31. januar 2012

Noen som har en gråfarge og anbefale meg?

Her er det dypdykk i studiebøker & lover & fargekart...i ett salig "sodoma" på kjøkkenbordet. Min kjære har jammen med klart å sparkle gipstaket i skjøten mellom stue & kjøkken slik at man skulle tro skikkelige fagfolk hadde vært innleid "smil ". Så når han kommer hjem i morgen, til to ukers lang-fri, har han signalisert at han skal male tak & vegger. Så, nå er jeg virkelig på jakt etter den "optimale" fargen her. Har hatt eggehvite vegger i 12 år her, så tror tiden er inne for å sette bittelitt farge på veggene her. Ser for meg en veldig lys grå farge, så mild og nøytral som mulig. Foreløpig holder jeg en knapp på S1500-N. Noen som har tips til meg så kom gjerne med forslag!
Ser for meg grått så lyst som dette. Bildet er fra Lene Bjerre!

Ønsker dere en flott uke videre!

9 kommentarer:

 1. Spennende med nye farger i huset :) Vi har nettopp malt tvstue og spisestue i to gråfarger, med de er nok litt mørkere enn du søker.
  Vi har skumring på det ene soverommet og den kan virke litt beigeaktig i spesiell lyssetting.

  S1500-N var vi innom, men den ble litt for kald for vår stue.

  Farger er ikke lett, jeg prøvde å feilet et par ganger og er fortsatt ikke helt fornøyd med fargene. Blir nok en malerunde til, men denne gang skal jeg kjøpe fargeprøver og se hvordan det blir før jeg maler hele veggen.

  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Bare du ikke velger fransk grå - den blir rosa/lilla ....

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Jeg har nettopp malt veggene på datarommet i S 1500-N, og den var knallfin! Men kansje litt for lys etter hva jeg hadde tenkt, så skulle nok ha valgt S 2000-N.
  På gulvet malte jeg S 3000-N:)
  Lykke til med fargevalget!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Vi holder akkurat i disse dager på å pusse opp stuen, og har valgt en kjempefin gråfarge, synes jeg. Varm og fin ble den. Vi valgte S 2500N og er veldig fornøyd med den. I gangen valgte vi S 1500N. Denne var fin den oxo, men synes kanskje den ble litt for lys. I stuen ville jeg ha en markant forskjell på hvitt og grått, derfor ble det S 2400N.
  Lykke til med fargevalget og ha en fin kveld.
  Klem fra Ann-Christin

  SvarSlett
 5. Jeg anbefaler den vi har fått på soverommet.
  http://smaadrommer.blogspot.com/2011/06/morgenstund.html

  I sommer fikk stue, kjøkken og soverom grå vegger.
  Du kan lese om prosessen og se bilder under fanene "stue", "kjøkken" og "soverom". Om du vil :)

  Lykke til :-)

  SvarSlett
 6. Jeg liker best de rene grå, så vi bruker bare N-gråfarger. På bad/vaskerom har vi 2000N (og noen striper i 5000N), på kjøkken og i trappeoppgang har vi 5000N. Hvis du vil ha noe som bare er litt annerledes enn det hvite, vil nok 1500N være fin!

  Gleder meg til å se :)

  Ha en fin uke, med både lover og kart!

  Klem Linnette

  SvarSlett
 7. Her er ALT eggehvitt. Bortsett fra en vegg her og der. Har planer om å male litt grått på soverommet, men det blir en mørkere farge enn dette. Så dessverre ingen råd herfra:( Men gleder meg veldig til å se åssen det blir når dere er ferdig:)
  Greit med en mann som kan fikse litt;)

  Klem Ninni

  SvarSlett
 8. Hei på deg!!
  Jeg tror du har misforstått - jeg har IKKE en gi-bort på Beck Søndergaard skjerf!! Jeg bare linka til Frk.Wickstrøm som har denne flotte premien!!
  Gå inn der for å bli med!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 9. hmm er ikke lett å finne rette fargen, har selv hvit lin på stuen og er veldig fornøyd med den, fargen er ganske lys grå ☺ lykke til med valget ☺

  SvarSlett