mandag 9. april 2012

Vår i hagen!

Tilbake fra påskefjellet & deilige late dager, flotte skiturer i fantastiske løyper, massevis med deilig mat & hygge, og været var heller ikke til å klage på. Hverdagslivet er bare noen timer unna. Ski vaskes rene for klister og klargjøres for neste sesong, skitøy & ulliser vaskes og legges bort. Uniformskjorter strøket & henger klar til bruk i morgen igjen. Fint og komme hjem og se at våren har kommet i hagen og mine første blomster fra egen hage kan pryde stuen !
Ønsker dere alle ei riktig fin ny uke!

6 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! Her er det slapp dag, en siste innspurt med avslapping før arbeidsuka starter. Har vært god med hjemmepåske i år. God jobbeuke!
  klem

  SvarSlett
 2. så flotte farger!Godt dere har hatt en fin påske!i dag ryddet jeg bort påskepynt og nå gleder jeg meg til hverdagene igjen!Alt er flott,hver til sin tid=)
  Nydelige påske egg i innlegget under,laget dem selv?
  Klem karin

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem til regnet:)
  Godt å få ryddet bort vintertøyet. Nå vil vi ha vår! (Igjen)

  Ha en fin kveld!

  Klem Ninni

  SvarSlett
 4. Så koselig å hente inn de første blomster fra hagen!!!! Det er lykke det. Må vente en liten stund til her oppe, men det spretter i hagen, så snaaart. Herlig med påskefri, men herlig med hverdager igjen også.
  Du får kose deg videre og frist gjerne med bilder fra en tidligere våring enn her.
  Kos deg
  klem

  SvarSlett
 5. Å, er det ikke deilig å endelig kunne se at det spirer i haven? Jeg prøver å få med meg utviklingen hver dag, bjørkene har virkelig kommet langt her hos oss, og det har de vel hos dere også. Vi var en tur i Kristiansand før påske og da var det deilig. Svigermor hadde allerede vakre krukker med blomster ute.

  Ønsker deg en fin helg!


  AW

  SvarSlett