mandag 28. mai 2012

Deilig "sommerpinse" !

Blå himmel fra morgen til kveld, deilig sommervarme fra morgen til kveld. Ett yrende sjøbu og båtliv. Sene kvelder med venner og deilig mat. Bare sitt oss to en sen kveldstime med deilig kald hvitvin på sjøbua  ...for ei Pinse og som vi har kost oss "smil" !

....nydelig padletur tidlig morgen i Vestergabet & sen fredelig båttur ut samme vei i solnedgang..
Vi kan virkelig ikke ha det bedre når Sørlandet viser seg fra denne siden !


7 kommentarer:

 1. Ja vet du, det har vært helt fantastisk. Vi måtte dessverre dra hjem fra hytta sent i går kveld for jeg skulle på jobb i dag. På langt nær så fint vær her hjemme i dag som det Sørlandet har bydd på i dag også.... Nå ser jeg yr.no lover regn til helga og det er synd, for vi hadde tenkt oss tilbake på fredag til tirsdag.

  PS! Er det mulig fordel å ta bort ordrebekreftelsen for kommentarer? Så frustrerende at ordene mange ganger er vanskelig å tyde.

  SvarSlett
 2. Ja ser ut til at vi får litt kaldere utover uken igjen, men men, kommer nok sommer tilbake igjen :-) Har sjekket innstillingene mine, og ja, jeg kunne fjerne ordrebekreftelsen. Takk for at du minnet meg på det. Syns selv de er utydelige. Ønsker deg ei flott ny uke.

  SvarSlett
 3. Nyyyyydelige bilder ♥
  Pinsen har rett og slett vært fantastisk!!

  SvarSlett
 4. Piękne fotografie jestem zachwycona pani blogiem:)

  SvarSlett
 5. Deilig vær vi har hatt nå og for min del kan det vare leeenge
  Fått kajakken?? tenker det blir stas

  SvarSlett
 6. Ja du har helt rett, dette var Sørlandet på sitt beste. Må vi bare få denne herlig heten igjen:-)Fantastiske fine bilder du har tatt. Ønsker deg en flott helg. Klemmer fra Ine

  SvarSlett
 7. Herlige bilder og nydelige farger!

  SvarSlett