tirsdag 31. juli 2012

"en lyspose"

"En lyspose", i papir , ikke det aller "stiligste" du kan komme hjem å pynte opp med når du er gift med en brannmann. Men, jeg gjorde det...og argumentene fra min kjære brannmann var MANGE..mot å tenne opp lys i disse posene. Men,  jeg gir meg ikke så lett "hehe", og ute i hagestuen her har de riktig vært dekorative. Lekre å dekke på utebordet hvis du har gjester, og gir i tillegg ett utrolig koselig lys!

Lever enda på sol & varme fra Spania, og nyter de små øyeblikk vi har av sommer her. To uker ferie tilgode og tror jammen med jeg holder de av til enda en tur til Middelhavet jeg !

Har blitt litt trått med blogging i det siste, liksom ikke helt hatt motivasjonen. Men, jeg er nå innom og leser og titter og lar meg inspirerer hos dere, selv om det har blitt skrøpelig med kommentarer !

Ha en fin kveld alle sammen !

6 kommentarer:

 1. Fine! Men joda, brannfarlige.. hehe
  Kunne godt tenkt meg slike på sommerfesten! Det må se helt nydelige ut med mange slike lysposer en sen sommerkveld.
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Hei fra Eva

  SvarSlett
 2. De var knallfine!!
  Og hvis de er til lys er de vel brannsikre... eller... ?
  Kan tenke meg at de pynter fint opp om kvelden med tente lys i allefall:)

  SvarSlett
 3. De lysposene er kjempesøte. Har vært litt skeptisk selv mht brann faren. Plasser ett glass oppi posen når jeg har de inne. Ellers har jeg hengt de utenfor og der er det vel så kjølig og vått at der er liten fare tror jeg

  Deilig med sol og varme ja. Ikke tvil om hvor sommeren bør tilbringes hvert år. Middelhavet er plassen for meg
  Fortsatt god sommer

  SvarSlett
 4. Hei Ingunn! En stund siden jeg var innom her nå, håper alt står bra til :) Oi, så kule papirlyslykter! Skjønner jo at brannmannen var litt skeptisk, men så lenge de henges utendørs under oppsyn går det nok bra :) Tenker det blir koselig lys :) Flotte turbilder under her, ser ut som dere hadde en flott tur! Gode sensommerdager til deg!

  SvarSlett
 5. Men vilken snygg lampa ♥ Vill ha!!

  Härlig blogg.
  Kram CC

  SvarSlett
 6. Veldig hyggelig og hjelpsom informasjon har blitt gitt i denne artikkelen. Jeg liker måten du forklare ting. Holde innlegg. Takk ..
  Kontrollpanel til røykvarsler

  SvarSlett